2012 m. vasario 8 d., trečiadienis

Baigėsi konkursas...

... ir dar negaliu patikėt, kad laimėjau :) Pirmoji vieta :) Dėkoju visiems, kas balsavo už kuklų mano kūrinėlį- albumą "Džiaugsmas su tavimi".
Portalas http://www.auksarankes.lt/ organizavo konkursą "Žiemos švenčių pynė". Dalyvauti galima buvo su įvairiausiais rankdarbiais. Ryžausi avantiūrai išbandyt sėkmę, juolab kad tai gera proga propaguot knygrišystę. Ir šiaip norėjosi pasidaryt šiokią tokią pramogą sau.
Pasirinkau artėjančios Valentino dienos temą. Tik iškėliau uždavinį- jokios raudonos spalvos. Nusprendžiau rinktis ramias, pastelines spalvas. Įrišinėjau A4 formato albumą. Naudojau viengubų lapų koptų įrišimą 14 adatų. Tai irgi buvo savotiškas iššūkis. Su 4 adatomis jau buvau dirbusi, norėjosi išbandyt jėgas su didesniu jų skaičium. Ir ką gi- nieko ypatinga, kai įsivažiuoji, tai jokio skirtumo kelios tos adatos :) Lapams naudojau baltą akvarelinį popierių.
Viršelį dekoravau gėlės- širdelės motyvu. Lapai- reljefas, o "žiede"- dekupažas. Klimtas.



Nepaisant to, kad viršelį perdariau 2,5 karto, visi vargai užsimiršo. Džiaugiuosi kaip vaikas. Tai buvo ir puiki pramoga, ir galimybė dar vienu laiptuku palypėt knygrišystės labirintuose.
O šio įrišimo techniką išmokau iš auksarankės Rūtos, paruošusios gerą ir labai vaizdžią pamokėlę . Ačiū jai už tai.

1 komentaras:

  1. sveikinu sveikinu :)
    labai džiaugiuosi, kad tavo triūsas buvo įvertintas konkurso laimėjimu :)

    AtsakytiPanaikinti