2013 m. sausio 10 d., ketvirtadienis

...ir štai atėjo pelėdos

Pamažu pamažu vėl grįžtu prie "popierinių" dalykų. Išsiperėjo trys pelėdos- dėkliukai lipniesiems lapeliams. Jau buvau praradus viltį  jų nuotraukas įkelt į tinklaraštį. Iš kompiuterio neįsikelia nors tu ką... nieko nesuprantu, kokios piktosios jėgos veikia, kas čia nutiko. Iš URL ar kitų vietų- prašom, iš kompiuterio- nė pro kur! Plūkiausi ilgokai, kol atėjo nušvitimas- reikia bandyt kitą naršyklę. Pasirinkau Chrome ir valio- problema išspręsta.
Ta pačia proga, kad jau išmaišiau visus paskyros parametrus, manausi atradusi priežastį kodėl kai kurie lankytojai skundžiasi komentarų parašyt negalį... Varnelę uždėjau kitur :) žiūrėsim, ar padės.
Grįžkim prie pelėdų. Dėkliukai kietais viršeliais, apklijuoti lininiu audiniu, piešta tekstiliniais dažais. Viduje- 10 x 7,5 cm formato lapukų blokas.

7 komentarai:

  1. visi labai mieli, bet man arčiausiai širdies pirmasis :) valio pelėdoms :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. "Aš noriu Kalėdų, Kalėdų baltų.
    Gegučių, pelėdų ant eglės šakų"

    Ai, ką čia aš, juk Kalėdos neseniai buvo :D Bet tas nuostabias pelėdas pamačiusi, tik šią Klovos dainą ir prisiminiau :) Neapsakomai gražios pelėdos ir dėkliukai!

    O parašyt ir anksčiau leido, tik tuos kodus reikėjo suvest. Kažkur tinklaraščio "viduriuose" reikia nuimt varnelę (aš pati kažkada buvau radus ir nuėmiau). Tad jeigu nuėmei tinkamą varnelę, dabar pranešimas turėtų įsikelt greičiau :)

    Hmmm, neįsikelia. Vadinas, gal ne tą varnelę nuėmei...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labas Gita, net su dainomis atbėgai :) Labai miela. O su tom varnelėm tai nė nežinau... kažką nuėmiau, kažką uždėjau... Galų gale, svarbu, kad išvis svečiai gali ir turi kur užeit:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš kartais dar su poezija kur nors nubėgu :D Tokia jau esu - ima ir suskamba man ką nors pamačius :)

      O tos varnelės - aišku, kad bala jų nematė! Aš irgi bais nemyliu tų technologijų... :(

      Panaikinti
  4. :) kaip visada uzsuku ne tik i veidaknyge paveizeti, bet ir cia :) ir lenkiu zemai galvele susivelusia :) baisiai jau grzus peledziukai, nors man prie sirdies ko gero labiausiai antrasis - ispustaakis :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi Ringaile, kaip visada žaismingi Tavo pasisakymai. Dėkui :)

      Panaikinti