2013 m. rugsėjo 9 d., pirmadienis

penkerios vestuvės ir...

...penkios "wedding planner" knygelės.
Pirmas atvejis kai knygutės bloką ne siuvau, o naudojau jau gatavą. Priežastis tam visai paprasta- reikėjo, kad lapai būtų linijomis. O kas įrišinėja knygas, žino, kad nusipirkti tokio popieriaus vargu ar rasi. Tačiau... nors blokai buvo paruošti, jų nugarėlių kokybė manęs nedžiugino ir, bandydama taisyt padėtį vis bambėjau "būčiau padarius geriau". Kaip sakant, kas gi pakels šuniui uodegą, jei ne pats :)
Apvalinti bloko kampai įpareigojo apvalinti ir kietviršių kampus, ir priešlapius. Nauja patirtis- apvalintų kampelių apklijavimas dubliuotu audiniu. Pasidarbavau plaktuku ir rezultatas ganėtinai dailus. Uždėjau naujus kaptalus iš audinio, dar porą skirtukų, kišenaitę vizitinėms kortelėms papuošiau miela sentencija.... o taip- antspaudukų kolekcija gausėja :) Naujausias kolekcijos pirkinys- raidynas.
Aptikau dar vieną gėrį- iškirstas kartonines figūrėles. Planavau jas spalvinti, bet galiausiai nutariau palikti natūralios spalvos. Tebūnie šviesus akcentas viršelio pilkumoje.
Knygučių idėja- Jurgitos. Dizainas- "Margų amatų".


4 komentarai:

  1. Atsakymai
    1. labai ačiū :) Džiaugiuosi, kad ir užsakovai liko patenkinti ir dargi šaunią knygučių fotosesiją surengė https://www.facebook.com/media/set/?set=a.592446497480932.1073741838.432094700182780&type=1&comment_id=5540454&offset=0&total_comments=12&notif_t=photo_album_reply

      Panaikinti
  2. Štai ir gimė tavo gražuolės! Be galo gražios ir išbaigtos užrašinės :)

    Žinom žinom, kad nusipirkti kokybiško liniuoto popieriaus Lietuvoje neįmanoma.. Ei, verslininkai, kur jūs? Jau tiek visko privežėt, o popieriaus atvežt negalit? :D

    Aišku, kad bambėjai teisingai. Aišku, kad būtum padarius geriau, juk tu ne fabrikas, juk kiekvieną knygą iščiupinėji. Kur jau ten pirktinėms lygintis... O kur dar tradicijos, dėmesys ilgaamžiškumui! Ar tai dabar kam nors rūpi? Antai nusipirkau nepigią knygą ir įrišimas atsipalaidavo! Nu kas taip dirba, kas taip dirba norisi sakyt...

    Labai gerai, kad niekaip netonavai tų figūrėlių - tas narūralumas čia tikrai labai pritiko. Daili kišenukė, patogios, gražios, tikrai daug ilgaamžiškesnės, nei parduotuvinės, knygelės! Viršelis man ypač patiko. Labai patinka man tavosios lenktos intarsijos.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi, Gita, kiek man rūpesčio kėlė šios knygelės. Jau minėtus gamybos negerumus pamačius tikrai neapsidžiaugiau. Bet, kaip sakė vienas filmuko herojus "mes statėm statėm ir pastatėm", rezultatas gal ir neblogas, nes sako, kad susidomėjimas šiomis knygutėmis yra :) Smagiausia, kad jas dariau labai mieliems jauniems žmonėms, kupiniems idėjų, išmonės ir entuziazmo. kai tenka tas idėjas paversti kūnu ir pati daug ko išmokstu, o ką išmoksi, ant pečių nenešiosi, ar ne?

      Panaikinti