2013 m. lapkričio 18 d., pirmadienis

dovana draugei

Papuošalų kūrimas jau tampa retu reiškiniu margų amatų dirbtuvėlėje. Gal fantazija išseko, gal tai jau praeitas veiklos etapas, o gal tiesiog trūksta laiko. Nors šįkart buvo visai smagu pasiuvinėti biseriu. Ir ką gali žinoti, gal po kiek laiko atsiras naujų idėjų, kurios pasiprašys įgyvendinamos. Karoliukų dar nepaslepiu giliai spintoje.
Kolje, supakuotas rankų darbo dėžutėje, jau padovanotas mielai draugei Sigutei.


8 komentarai:

  1. mmm manau, kad draugė labai laiminga gavusi tokią puikią dovaną :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Apsidžiaugė, o man buvo labai smagu, kad galėjau suteikti tą džiaugsmą.

      Panaikinti
  2. Yra toks posakis: "Dievas kai jau duoda, tai ir drėbteli!" Nugi rankos tai jau ne auksinės, jau tiesiog deimantinės! Jau koks puikus koljė, net kvapą užgniaužė! Ir apgyvendintas nuostabioje dėžutėje!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, mieloji :) Svarstau anądien, manding reikia rankas apdrausti jei jau tokios aukštos prabos jos pas mane :) Juokas juokais, bet net baisu pagalvot, ką tektų daryti jei kažkas atsitiktų rankoms. Prapultis būtų, ne kitaip.

      Panaikinti
  3. Nuostabus papuošalas :) Kai tokie grožiai gaunasi, tai net gaila, kad rankos neprieina (ar dėl kitų priežasčių) daugiau jų padaryti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui už gerą žodį. Bėda ta, kad rankos tik 2, o paroje tik 24 valandos. Jei kas žino gerą vietą, kur galima nusipirkti laiko, būkit geri, pasakykit. Skoloj neliksiu :)

      Panaikinti