2018 m. birželio 8 d., penktadienis

senų darbų naujos interpretacijos

Anądien susimąsčiau, kad kūrybos pradžioje buvo tam tikra prasme lengviau. Todėl, kad kiekvienas darbas buvo vis kitoks, įgyvendinamos vis naujos idėjos, kurių , laimei, nepritrūkdavo. Bet kaip bebūtų keista, praėjus keletui metų tenka kopijuoti pačiai save.
Ne dėl to, kad minčių stygius. Darbų nuotraukoms pasklidus virtualioje erdvėje, nuolat sulaukiu pageidavimų "padaryti va taip kaip ta knyga/ albumas/dėžutė..."
Kartojimo rekordus muša knyga su jaunavedžiais ant dviračio. Jau buvo kilusi mintis, tą nuotrauką visai išnaikinti :) Dviračių pripiešta tiek ir tiek, motyvas įgriso iki gyvo kaulo ir, nupaišiusi paskutinį dviratį, daviau žodį- daugiau niekada. Stop. Nebent vienaip ar kitaip interpretuota dviračio tema.
Ir štai- viena tokia interpretacija. Dekorą pasufleravo labai gražus popierius, naudotas kietviršių vidinėje pusėje. Gabalėlis jo atsirado ir ant viršelio.

Antroji knyga dekoruota tapytu augaliniu motyvu. Čia tiek erdvės, tiek gali būti įvairovės, kad visko niekada neišsemsi. Be galo man patinka gėlių tapymas, tai pati geriausia meditacijos forma.
Anksčiau įrištos knygos antras dublis. Ir visiškai skirtingas. Copy- paste, deja neišeina, teptukas nuklysta į lankas, nors tu ką :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą