2013 m. birželio 8 d., šeštadienis

apie žolynų angelus ir lubinų pievą

Žaliasis periodas tęsiasi... Niekaip neišlipu iš žalios spalvos ir jos atspalvių.
Dėžutė krikštynų dovanoms irgi žalia. Labai šviesiai žalia. Ant jos viršelio skrieja naivus žolynų angelas, barsto iš krepšelio gėles ir žoleles laimingam Ainės gyvenimui...
Dėžutės viršelis su užlanka priekyje, kurioje įmontuotas magnetinis užsegimas. Viduje šarnyrams naudojau tamsesnės žalios spalvos audinį.
Didžiausiame dėželės skyriuje apsigyvens knygelė, lengvai išimama pakėlus dėžutės dugne įdėto atlasinio kaspino galą. Likę skyriai numatyti palinkėjimų kortelėms, krikšto žvakei bei kitiems krikštynų atributams.
Idėja ir dizainas "Margi amatai".

 Belaukdama išdžiūstančių suklijuotų dėžutės detalių, pasirausiau po karoliukų maišą. Radau... ir vėl... likimo ironija- visokiausio žalumo akmenėlių, karoliukų. Pridėjau šiek tiek rožinio kvarco, šiek tiek violetinės, žalvario detalių ir gavosi... vasariška skimbčiojanti apyrankė "6 drugiai lubinų pievoje". Pabandykit suskaičiuot drugius. Kiek jų?


4 komentarai:

  1. neišpasakytas grožis visame kame :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū, mieloji, kad karts nuo karto šių namų dureles pakrebždeni :)

      Panaikinti
  2. Man čia yra tobulas grožis! Net kvapo pritrūkau ir žodžiai kažkur užstrigo... Mieloji, šiemet man vėl nusimato krikštynos. Šį kartą - mažos žavios mergaitės. Ar nepyktum, jei pasiskolinčiau šią krikštadėžės idėją "viskas viename"? Negaliu atitraukt akių, nieko negaliu daryt, tik ši tavo dėželė prieš akis mirga...

    O užsegimas su magnetu - mano meilė iš pirmo žvilgsnio! Labai labai gražu man įvairūs užrišimai, bet va tokio tipo užsegimai man atrodo patys patogiausi ir protingiausi!

    Ai, bet turbūt man dar pūdą druskos tektų suvalgyt, kad bent ką nors panašaus padaryčiau...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gitute, mieloji, nereikės tau tos druskos valgyt... imsi ir padarysi, juk tu pas mus tokia kruopštukė. Idėją imk, dovanoju iš visos širdies. Arba mainomės- aš iš tavęs skolinuosi šokolado dėžučių idėją, mat prisikaupė popieriaus atraižų nors tvenkinį tvenk. Bandysiu ką nors sukurpt. Aišku, maniškės nebus tokios puošnios, nes neturiu visokių stebuklingų skrebo įnagių ir priemonių (išskyrus pora skylamušių), bet bent jau dalį atraižų sunaudosiu.

      Panaikinti