2013 m. birželio 16 d., sekmadienis

popieriaus atraižų metamorfozės

Įrišinėjant knygas vis atsiranda popieriaus atraižų. Išmesti gaila, kaupiu. Galop jų prisikaupė nemaža dėžė ir iškilo rimtas klausimas- ką daryt. Kam ir kur panaudoti? Dalį atraižėlių sėkmingai supjausčiau rankdarbių pakuotėms ir etiketėms, bet liko tikrai nemaža krūva.
Vieną gražų vakarą nusprendžiau- bandysiu pagamint dėžutes šokoladui. Ne mano tai idėja, aptikau ją čia, kur žiburys lange šviečia, užsukti ir grožėtis dailiais darbais kviečia... šit kaip surimavau :)
Tačiau vien popieriaus negana. Liniuotė, peilis, žirklės... bet ir jų negana. Prisireikė dekoratyvinių skylamušių- porą įsigijau, daugiau išlaidauti nesinorėjo. Tačiau kitas apsilankymas visokio gėrio parduotuvėje baigėsi tuo, kad susigundžiau keletų antspaudukų, jiems dar reikėjo dažų...
Tvirtai nusprendusi, kad priemonių jau pakaks, nes scrapbooking'u užsiimti neketinu, ėmiau naikinti popieriaus atraižas. Dalis šios veiklos rezultatų nukeliavo šiukšliadėžėn, kol išmokau susukti popierinę gėlę... O kas pasirodė susukta bent jau pakenčiamai, buvo suklijuota ant dėžučių. Nagi niekaip nesuprantu, kaip tas iškilias puošmenas skrebukės klijuoja :) Bandžiau PVA klijais, bandžiau dvipuse lipnia juosta, vis regis netvirta, nestabilu, tuoj nukris... mosavau ta dėžute, kračiau ją visokiais būdais... nenukrito. Uff, gal laikysis?
Pirmosios dvi dėžutės šit kaip atrodo. O popieriaus atraižų dar visas kalnas :)

6 komentarai:

  1. labai dailios dėžutės :)
    skrebintojos dažniausiai tokias detales "prišaudo" klijų pistoletais (t.y karštais klijais)arba labai gerai klijuoja ir smulkias detales ranger firmos "Glossy accents", ir su šia priemone net gali išgauti 3D efektą :)...
    oi kiek daug prirašiau :)....cha cha :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui :)Taip ir įtariau, kad pistoletais mosuojasi skrebukės :)

      Panaikinti
  2. Labai gražios. Ir spalvos nuostabios :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na puikus atliekų panaudojimo pavyzdys :)

    AtsakytiPanaikinti