2014 m. vasario 23 d., sekmadienis

Damasko raštai

Žiema baigėsi taip ir neprasidėjusi, dienos ilgyn, orai šiltyn... Darbų darbelių kaugė kaip nemažėja taip nemažėja, atraižų naikinimo procesas slenka vėžlio žingsniu (ryt- poryt būtinai dar turiu padaryt vieną atviruką), kampe rikiuojasi pradėtų- nebaigtų darbų pulkas...
Bet Damasko raštais išpieštą palinkėjimų knygą pavyko užbaigti (tiksliau, jau nebegalima buvo neužbaigt) ir pagaliau darbų sąraše galiu padėti pliusą nors ties vienu punktu.
Sakau jums, niekada o niekada "nepasirašysiu" tokių ornamentų paišymui. Pirmas ir paskutinis bandymas, nes norėjosi pasitikrinti ar užteks kantrybės. Užteko. Bet tik šiam kartui :)
Palinkėjimų knygos matmenys 25 x 25 cm, 40 Carrara popieriaus lapų, gramatūra 170. Įrišimas siuvant ant juostelių. Kietviršiai- lininis audinys, priešlapiai- pastelinis Tiziano Crema popierius.
Knygai draugiją palaiko dėžutė, kurios matmenys 15 x 10 x 6 cm.

2 komentarai:

  1. Nu jėzusmarija kokia kantrybė! Pasirodė, kad čia audinys toks įmantrus. O čia išpiešta! Net pagalvot baisu, kiek laiko ir kantrybės tam reikėjo. Brangus ir prabangus komplektas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Iš pradžių galvojau, kad ilgiau užtruksiu piešdama. Prisiimtas iššūkis ir pasižadėjimas neleido trauktis atgal, tad surinkus paskutinius kantrybės trupinius nėriau į šią avantiūrą. Aišku, protingiau būtų ieškoti audinio su tokiu ornamentu. Bet turiu rimtų įtarimų, kad audinio paieškos būtų užtrukę keleriopai ilgiau nei piešimas :)

    AtsakytiPanaikinti