2018 m. sausio 17 d., trečiadienis

l'amour ...

Uolesnis Margų dalykų stebėtojas gal dar pamena ankstesnį įrašą, kuriame pasakojau nuotykius darant minkštintą knygos viršelį. Pirmas blynas buvo stipriai pasvilęs ir ūpas daryti tokio tipo viršelius smuko. Tačiau į galvą atėjusi mintis kaip galima padaryt minkštintus viršelius nenaudojant siuvimo (t. y. viršeliai jau bus per šviesmečius nutolę nuo "skrebo" kanonų), prašyte prašėsi paverčiama kūnu. Juolab, kad pažadėjau istorijos tęsinį. Apsimeluoti būtų bais jau negražu.
Minkštintus viršelius dariau linkėjimų knygai. Bala žino, kokiems linkėjimams ji bus skirta, ar vestuvių (jei atsiras šmaikštuoliai jaunavedžiai, kuriems ta katinų pora ant viršelio patiks), ar mergvakariui...
Rezultatas šįkart tikrai nenuvylė.
Bet vis tik kieti viršeliai man labiau patinka. Gal dėl to, kad jų tiek padaryta, jog regis klijuoti galiu ir užsimerkus. Gal lininiai audiniai, kuriuos be galo myliu, labiau dera neminkštiems viršeliams.
Na o bet tačiau... vieną kitą paminkštintą viršelį arba bent kažkokį jo elementą padaryt neatsižadu.
Dabar gi dedu riebų pliusą prie naujametinio pažado, minkštieji viršeliai išbandyti. Sekantis darbas- dėžutė su įdomios konstrukcijos dangteliu.
Belaukdami naujo eksperimento pasigrožėkit šios dienos tvariniu.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą