2012 m. rugpjūčio 6 d., pirmadienis

Kaip paukšteliai

Gali būt padebesy,
Gali būti – šuliny,
Gali būt,
Kad čia ir ten
Kaip paukštelis gyveni.  (Sigitas Geda)

Juokai juokais, bet vasarą gyvenu išties kaip paukštelis- daug lakiojimo, gamtos gėrybių lesiojimo, dėl viso pikto šiokių tokių atsargų kaupimo žiemai... Mažai laiko belieka dienoraščiui- tiek savam, tiek sekamiems. Net jei ir peržiūriu tai daugiau nuotraukas, o komentarus rašyt jau taaaaiiip tiiiingiu :) Nors žinau, kad kiekvienam smagu rasti gerą žodį, palydėtą šypsenėle.
Ir knygoms norėtųsi rasti daugiau laiko, deja para turi valandų tiek, kiek turi...
Šiandien baigiau vestuvių svečių knygą- albumą. Užsakovės pagrindinis pageidavimas- metaliniai paukštukai, besisupantys ant medžio šakų. Dar gintarėliai (gal sąsaja su nuotakos vardu...), o visa kita- palikta mano fantazijai. Labai džiaugiuosi savo užsakovais, paliekančiais plačią erdvę fantazijai lakioti... Neįsivaizduoju kaip tektų dirbti įspraustai į griežtus rėmus. Nors... gal prie visko priprantama.
Pasirinkau ilgo dygsnio (long stitch) įrišimą. Siūlui nuo trinties apsaugoti ir kaip papildomą dekoro elementą nugarėlėje suvėriau žalvario spalvos karoliukus.
Kietviršiai apklijuoti natūralios spalvos lininiu audiniu. Medžio su širdelių formos lapais motyvas pieštas tekstiliniais dažais, prisiūti gintaro gabaliukai ir linksmai čiauškėdami sūpuojasi du žalvariniai paukštukai.
Matmenys 26 x 21,5 cm, 40 lapų: 24 storesnio popieriaus- nuotraukoms ir 16 plonesnio pastelinio popieriaus- įrašams.
Viduje personalizacija- užrašas su jaunavedžių vardais ir vestuvių data.
Idėja ir dizainas- "Margi amatai".






4 komentarai:

  1. Žaviuosi tavo darbais, ypač knygutėmis. Viskas tobula ir nepriekaištinga. Kviečiu pas save į svečius atsiimti laimėjimą http://zaahralt.blogspot.com/2012/08/blog-post.html#more

    AtsakytiPanaikinti