2012 m. spalio 10 d., trečiadienis

Miniatiūros

Tapymas tekstiliniais dažais įtraukia vis labiau. Nors tapymas- gal per skambiai pasakyta. Veikiau paišaliojimas. Tačiau smagumas neišpasakytas. Paprastą neišvaizdžią audinio skiautę galima pakeisti neatpažįstamai. Lentynoje gausėja dažų buteliukų, rikiuojasi naujų teptukų eilė: jų vis negana, nors visos miniatiūros tapytos pačiu mažiausiu- nuliniu teptukėliu. Kontūrams išryškinti nepakeičiamas tekstilinis markeris, man labai patinka Pebeo.
Galvoje knibžda aibės minčių, deja, laiko nėra tiek, kad pavyktų jas visas įgyvendinti. Vakarą paskyriau pažaidimui su dažais ir rezultatas- šešetas lipnių lapelių dėkliukų. Vykdau pasiruošimo Kalėdoms programą taip sakant. Nors įtariu, kad visi šie dėkliukai iškeliaus pas naujus šeimininkus dar gerokai iki švenčių. Nes tokios mielos smulkmenėlės- puiki dovana. Tam atvejui kai reikia- bet negali perdaug išlaidaut :)
Paukštelio motyvas mane tiesiog persekioja. Dėl to ir "Margų amatų namams" kaip logotipą jį
panaudojau, nors nė pati negalėčiau paaiškinti kuo tas paukštelis su amatais siejasi :). Manykim, kad paukštis- margas kaip ir tai, ką bandau kurti.
 


1 komentaras:

  1. labai smagūs "daikčiukai":) man irgi su paukščiukais labiausiai ir patinka, tokie gyvybingi:) ir kokia tu šaunuolė, kad Kalėdoms jau ruošiesi, aš niekaip laiko nesurandu...

    AtsakytiPanaikinti