2013 m. vasario 22 d., penktadienis

Jau!

Baigta pirmoji dėžutė. 
Viduje atrodo štai taip. Kaspino kilpos skirtos įdėti kažkam...
Manau, visai neblogai pavyko. Proceso pradžioje, kai vienu metu tą patį dariau su 6 dėželių ruošiniais (kartonų pjovimas, šlifavimas, audinio sukirpimas, paklijavimai...) atrodė oho kaip greitai sukuosi. Tačiau kuo arčiau finišo, kai teko krapštytis tik prie vienos dėželės, tempai sulėtėjo :) Per savaitgalį tikiuosi pasistūmėti į priekį dar per kelias dėželes.
Labai patiko procesas, iš likusių kartono atraižėlių jau rezgu mintį padaryt miniatiūrinių dėžučių. Kam nors. Kad ir žiedui įdėti :)


2 komentarai:

  1. Pagaliau pabaigei dalį darbo iki galo! Koks išmoningumas ir grožis tas kaspinas! Kaip man įdomu, kas dėžutėse bus ir ką jis prilaikys :) Nagi ir kiek turiu studijavimo ir mintijimo - kaip tu įmontavai tą kaspiną... Et, kada nors labai klausinėsiu :)

    Ir dar vienas pastebėjimas - tikriausiai esi sparčiausia knygrišystės ir kartonažo grožių darytoja. Tiesiog įstabu, kokia esi darbšti ir sparti!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū tau Gitut, kad vis paklebeni mano blogelio dureles. Ir ne tuščiomis užsuki, o glėbiu gerų emocijų nešina.
      Apie tą kaspiną. Klausi kaip tos kilpos primontuotos? Čia toks "autorinis išradimas" (kiba užpatentuot? :)) ir kai labai klausinėsi paaaiškint tikrai galėsiu :) Ką tos kilpos laikys šiek tiek užsiminiau dėžučių temoje "auksarankėse", užbėk ten, kai laiko rasi.

      Panaikinti