2013 m. lapkričio 10 d., sekmadienis

gražiojo gobeleno valanda

Nuostabiai gražaus gobeleno atraiža jau gerą penkmetį gulėjo lentynoje. Aš jo gailėjau! Gaila buvo sukarpyti, tiesiog buvo smagu turėti tą atraižą ir kartas nuo karto iškelti, apžiūrėti ir vėl padėti atgalios.
Tačiau kai sulaukiau prašymo įrišti albumą "vintage stiliaus", rankos iškart tiesėsi prie tos atraižos. Prie didžiojo albumo dar atsirado keturi mažieji jo broliai ir dėžutė.
Albumo matmenys 27 x 27cm, 40 ofsetinio popieriaus lapų, tarplapiai. Kietviršiams naudotas minėtas gobelenas ir lininis audinys.
Mažieji albumėliai  24 x 18 cm, po 10 lapų, taip pat su tarplapiais iš kalkinio popieriaus.
Kolekciją papildo clamshell dėžutė su magnetiniu užsegimu.
Idėja ir dizainas "Margi amatai".

8 komentarai:

  1. gobeleno grožis - "iš koto" verčiantis. matosi, kad padirbėjai iš peties. labai šauniai pavyko susitvarkyti su pakankamai storu audiniu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū :). Taip, pasidarbuoti teko kaip reikiant, ypač kampų zonoje. Bet rezultatas visai neblogas. Dabar jau nebebijosiu storų audinių :)

      Panaikinti
  2. Великолепно! Всегда заглядываю в Ваш блог для позитивного настроения

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Спасибо.Позитивность- двигатель жизни и работы :)

      Panaikinti
  3. Puikiai suvaldytas nuostabusis gobelenas! Siunčiu daugybę gražių minčių visam triptikui (nežinau ar taip galima vadint). Nieko man nėra gražiau už komplektus - kartais kai pradedu svajot, tai mintyse vien komplektai :D

    Ar gobeleną irgi dubliavai? Kaži neišstorėjo dar labiau? Na, bet ką čia ir klausiu - išstorėjo, neišstorėjo - argi tau tai begali būti baisu? Tikrai gobeleno jau galėsi nebebijoti, jau tau suvis nėra ko bijoti. Ot, va ėmė ir suskambėjo dainelė:

    Vilko pilko nebijau, kasdien jaučiuosi vis geriau.
    Baimę ten gatvėj palikau ir vilko pilko nebijau!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Oi Gita, net eilėmis ėmei rašyt :) Gobeleno jau nebebijau, tas tiesa. Nedubliavau, nes grėsmės klijams persigerti nulis procentų. Ir su nedubliuotu buvo lengviau susitarti ties kampais. Nusimato dar vienas gobeleninis darbas, tiesa jau kito audinio.

    AtsakytiPanaikinti