2014 m. balandžio 15 d., antradienis

Roko meškos ir medus

Roko krikštynos bus mėlynos... su meškiukais... su geltonos spalvos akcentais. Tas geltonumas medaus atspalvio, nes meškos labai mėgsta medų :)
Žinia tokiai šventei reikia rimtai pasiruošti.
Svečiai išsijuosę dalins pažadus ir spėlios kuo Rokas bus užaugęs
Rašys pačius gražiausius linkėjimus albumo puslapiuose dekoruotuose meškučiais
Vėliau albume sutilps daug šventės nuotraukų
Viskas bus saugoma dėžutėje
Albumo kietviršiai ir dėžės karkasas apklijuotas lininiais audiniais, dekorui naudotos kartoninės formelės.
Idėja ir dizainas "Margi amatai".


3 komentarai:

  1. Nuostabus, kruopštus darbas...... pagarba.Kaip sakytų prancūzai ''chapeau" --- tai reikštų ''keliu kepurę ir lenkiu galvą prieš meistrą'' :-) ......aš pati išmėginau kartonažinį popierių ir prie audinių sugrįžti jau bus baisiai sunku... velnias --- brangus jis, bet dirbti tikras malonumus ir dėžės atrodo prabangiai.... na.... aš gaminu savo papuošalams namučius, tai jie turi būti prabangūs ir spindintys :-) ........................ar niekuomet negalvojai išmėginti vinilinių tapetų??? nes tas kartonažinis popierius yra tokios pačios tekstūros, aš sakiau, kad pamėginsiu, tik reikia sugrįžti Lietuvėlėn --- didenis pasirinkimas ''tiesiai į rankas'' ir DAUG pigiau. Prancūzijoje verti dėmesio užsakomi ir katalogų ir vienas rulonas gali traukti iki 50 Eur..... aš tai dar esu ''kartonažinis lėliukas'' -- gaminu savo ketvirtą dėžę... negaliu užbaigti --- paūmėjo mano reumatas ir nebeklauso viena ranka :-( ...Didžiausios sėkmės --- Tavo darbai mane įkvepia, neleidžia nuleisti nosies ir rankų, jei kas nesigauna :-)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. tpfu...kažką ne taip padariau --- nesimato kas aš esu.... Čia buvo Paradis -- Rūta su savo ilgu liežuviu, ne anonimas :-D

      Panaikinti
    2. Dėkui Rūta, labai miela skaityt komplimentus:) Kepurę kelti gal dar ankstoka, nes visada yra kur tobulėja. Džiaugiuosi, kad ir tau kartonažas paklūsta, kuo daugiau dirbsi tuo viskas lengviau eisis.
      Kai pasidairau po prancūzų kartonažo puslapius tai net kvapą gniaužia, kokių gražių medžiagėlių esama, o ir tas popierius toks nuostabus. Aišku, su popieriumi dirbti paprasčiau, o jei tas popierius dar ir dailus tai išvis super. Geras vaizdas garantuotas. Vat ir tavieji papuošalų namučiai įspūdingi.
      Išties būtų smagu pasidarbuoti su tuo stebuklingu popieriuku..... bet jis toli... nebent internetu kur užsisakyt pabandymui. Bet viskas atsimuša į kainą. Užsakovams reikia pigiau ir gražiai :) Vinilinių tapetų nemėginau ir kažkaip nesinori. Pakaitalas ir lieka pakaitalu. O šiaip... su audiniais jau neblogai susidraugavau, išmokau klijų proporcijas atitaikyt ir viskas klijuojasi be problemų. Knygoms audinius visada dubliuoju popieriumi, tada jie ir tampa kaip popierius, karposi- nespūra. Dėžių kai kurias detales klijuoju nedubliuoti, dėžių viršeliams irgi dubliuoju- medžiaga tuomet atsparesnė trinčiai tampa, neapsičiupinėja... žodžiu čia ištisas mokslas :)
      Linkiu greitai pasveikti ir laukiu naujų tavo dėžių pasirodymo :)

      Panaikinti