2014 m. spalio 16 d., ketvirtadienis

laikas sau

Vėl norėčiau atostogų, laiko sau ir "nieko neveikimo". Ir jei ilgesnio poilsio miražas vis tolsta, tai nors kas kelintą dieną, nors pusvalandį bandau ištaikyti "laikui sau".
Iš Prancūzijos parsivežtas antspaudukas nuo vasaros gulėjo neišbandytas. Niekada svečiuose kraštuose neperku jokių suvenyrų, tik praktiškus daiktus. Štai Šveicariją primena puikios žirklės- kasdienio darbo įrankis.  Rankdarbiams skirtų parduotuvių negaliu ramiai praeiti. Ir aišku, ką nors įsigyju. Antspaudukas nukautas Dinane. Štampuoju paveikslėlius ir mintyse klaidžioju šio viduramžių miesto gatvelėmis.
Taip pamažu pamažu susidėliojo keli atvirukai su dviračio motyvu.
Dar pasinaudojau pamokėle kaip iš mažiausių atraižų pasigaminti naujo popieriaus. Vienas pliusas atraižų naikinimo projekte :)

2 komentarai:

  1. Namai, langai, kelionė... ir ypač po Prancūziją! Ech, kažkokia nostalgija apėmė...

    O va tokių puikių dalykėlių, kaip šis antspaudukas, galima rasti tik pakeliavus, dažniausiai mažose parduotuvėlėse... Niekaip negaliu į jį atsižiūrėt. Lengvumas, vasara, pievų kvapas, romantika... Labai labai dailios atvirutės :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveika gyva užsukusi, mieloji :)
      O kad žinotum kiek dar gėrio toje parduotuvėlėje palikau... popierius... nerealiai gražus, raštuotas, odos imitacijos... Bet pati kelionės pradžia ir nerizikavau, parvežt nenukentėjusį vargu ar būtų pavykę.

      Panaikinti