2012 m. vasario 5 d., sekmadienis

dar kartą žalia

Vakar užbaigiau  knygą. Tai vėl knyga receptams, tik šį kartą kitoks viršelio dekoras. Formatas 22x15 cm, 100 persikinės spalvos lapų, kietviršiai apklijuoti lininiu audiniu, dekupažo dekoracijos. Tiesą sakant, servetėlė su šiais prieskoninių žolelių motyvais ir buvo tas stimulas pasiraitot rankoves ir naują knygą įrišti. Mat labai jau man tie paveiksliukai patiko :)
Dar nežinau kam ji bus skirta, tikriausiai pasiliksiu sau. Nors nesu gera kulinarė ir visiems juokais sakau, kad mano vieta virtuvėje prie stalo su šaukštu, bet šį tą pagamint galiu. Kartais net ir visai skaniai. Mano arkliukas- visokios salotos, sriubos ir visa kas iš grybų.
Pirma knyga, kurioje visai nenukrypau nuo pradinės idėjos. Įrišta mano mėgstamiausiu būdu, tikruoju įrišimu kitaip binding. Siūta ant įleistų ryšių, apvalinta nugarėlė ir suformuoti peteliai. Kaptalų siuvimui naudojau vaškuotus siūlus- tai labai palengvino procesą.

2 komentarai:

  1. Atsakymai
    1. Džiaugiuosi, kad tapot nuolatine tinklaraščio viešnia. Ačiū už mielus komentarus. Tai skatina mane dirbti intensyviau, ieškot vis naujų idėjų ir jas įgyvendint.

      Panaikinti