2012 m. kovo 15 d., ketvirtadienis

pastelė

Kiekviena rankomis įrišama knyga prideda patirties. Sulig kiekviena knyga atsiranda nauji įgūdžiai. Viename forume perskaičiau mintį jog "knygrišys ir miršta visko neperpratęs". Gal ir tiesa... Ir kas tas viskas... jei kiekviena knyga su savo charakteriu... Daug mįslių. Vis ieškau jų įminimų. Amžinas ieškojimas- tai, kas mane  žavi šiame amate.
Kartais ištinka nesėkmės. Iš jų labai daug pasimokau. Kaip ir šį kartą. Pasimokiau, kad dirbant prie knygos visas dėmesys turi būti sutelktas tik į ją ir niekur kitur. Toks menkas niekas kaip telefono skambutis gali išbalansuot mintis ir tai įtakos klaidas, netikslumus galutiniam rezultate.
Nepaisant to, kad šioje knygoje yra viena techninė klaida (ji nepastebima žiūrovui, nesusidūrusiam su knygrišyste ir neturi neigiamo poveikio pačiai knygai), pati knyga man itin miela.
Po ilgai užsitęsusio darbų "žaliojo periodo" švelnių pastelinių spalvų gūsis. Juk pavasaris...

Įrišimas siuvant ant juostelių, casing, 144 rausvo 80 g/m2 popieriaus lapai, lininiu audiniu apklijuoti kietviršiai, siūti kaptalai, siuvinėjimas, pilkos spalvos priešlapiai, matmenys- 22x15cm.

6 komentarai:

  1. nuostabi, ideali knygelė, puikus spalvų derinys, o jau kruopšumas.... begalinis :)
    kad man taip...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mmmmm, šitam namuke kvepia pavasariu ir romantika.. Švelniai rožinės spalvos puslapiai.. gėlės viršelyje..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū jums, mielosios ištikimosios viešnios. Anonsuoju, kad pakeliui dar viena siuvinėjimu puošta knyga :)

      Panaikinti
  3. Knygutės rūbas-10 balų...viskas taip skoningai suderinta, surišta tarpusavy...miela pažiūrėt

    AtsakytiPanaikinti
  4. Knygelė iš tikrųjų puiki! knygrišystė - tai, ko norėčiau dar išmokti.. kai pasižiūrėjau pamokėles, supratau, kad mano kampukai tragiški :)))...

    AtsakytiPanaikinti