2012 m. spalio 26 d., penktadienis

Mažieji laiko vagys

Jei sakyčiau, jog tik didelės apimties darbai atima begales laiko, o jau miniatiūros, smulkmenėlės- tai tik švyst- ir padaryta, galit mest į mane akmenį :)
Visi maži dirbinėliai (tame tarpe ir mažos knygelės) yra baisūs laiko vagys. Suėda jo ne mažiau už didžiuosius darbus.
Štai  lipnių lapelių dėkliukai. Matmenys 8 x 8 cm, tikrai nedideli, ar ne? Bet darbo procesas išsitempė tiek, kad šuniui ant uodegos nuėjo ketinimas jau šiandien užbaigti knygą, kurios kažkas labai laukia.
Nepagalvokit, kad skundžiuosi, priešingai- labai mėgstu visokius miniatiūrinius dalykėlius. Juolab, kad po solidžių gabaritų albumo įrišinėjimo nusipelniau mažumėlę "poilsio". O dėkliukų kolekciją gausinu ne šiaip sau. Įsivėliau į labai įdomią ir prasmingą avantiūrą... bet kol kas tai maža paslaptis. Apie šį reikalą įrašas atsiras vėliau. Patiems nekantrausiems galiu pasufleruoti, kad užuomina į tai yra meškiuko paveikslėlis tinklaraščio dešinėje :)

4 komentarai:

  1. Grazuoliai :) Aha, cia daugumos nuomone, kad mazi dalykai tiek pat uzima laiko, kiek ir yra ju dydis. Bet visiskai sutinku su tavim, kad laiko daznai surija tiek pat arba dar ir daaaaug daugiau :) Bet man asmeniskai mazesni daikciukai yra zymiai malonesni :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui, Natalija :))
      Kad maži daikčiukai itin malonūs, manau radusi "mokslinį paaiškinimą"- darbo įdedam tiek pat, o plotas mažas. Vadinasi, visai gerajai energijai pasiskirsčius mažame plote- jos tankis bus žymiai didesnis. Vat štai iš kur tas mažų dalykėlių mielumas :)

      Panaikinti
    2. Na koks šaunus paaiškinimas! O aš vis galvoju, kodėl man taip patinka maži daikčiukai...

      Panaikinti