2013 m. birželio 24 d., pirmadienis

black&grey

Minimalistinės clamshell dėžutės apklijuotos juodos ir pilkos spalvos lininiu audiniu.
Didžioji dėžutė, skirta 15x23 cm formato nuotraukoms, jos matmenys 16x24x3cm.
Dangtelio vidinėje pusėje yra kilpa USB laikmenai.
Bet svarbiausias šio daikto "vinis"- magnetinis užsegimas- burbuliukas. Su užsakovais ilgai svarstėme kokį akcentą priderinti prie šių dėželių minimalistinio stiliaus. Kai radau šiuos burbuliukus, pamilau juos iš pirmo žvilgsnio :) Jie puikiai įsikomponavo į bendrą stilistiką ir tapo ne tik dekoratyviniu akcentu, bet  atlieka ir pagrindinį savo vaidmenį- užsegimo.
Dėžutė turi ir savo mažesnę "sesę". Mažoji tokio pat tipo dėželė, kurios matmenys 11x5x2,5cm, skirta tik USB laikmenai.
Idėja ir dizainas "Margi amatai".

4 komentarai:

  1. Kiek pas Tave beužsukčiau, lieku sužavėta didelio produktyvumo ir aukšto lygio meistriškumo derinio! Daugeliui mūsų reikėtų pasisemti iš Tavęs motyvacijos savo darbui :)
    Šis darbelis, kaip ir visi kiti, yra žavingas, o tie magnetiniai burbuliukai - tikrai puikus estetinis ir praktinis sprendimas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju Ievute, produktyvumo prasme man neleidžia užsnūsti užsakovai, o per didelį produktyvumą ir meistriškumas auga- čia kaip tame posakyje ranka ranką mazgoja :)

      Panaikinti
  2. Ranka ranką mazgoja, bet didelis produktyvumas + aukšta kokybė + estetika yra retokas derinys. Dažnai gaunant daug užsakymų imama negražiai "chaltūrinti", ir lieka tik produktyvumas, bet ne kokybė. Linkiu Tau ir toliau išlaikyti tokį aukštą lygį, kad mes turėtume kur akis paganyti :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. KUR BUTU GALIMA RASTI ,KAIP TOKIA DEZUTES FORMA PASIDARYTI?

    AtsakytiPanaikinti