2013 m. liepos 1 d., pirmadienis

Medinis arkliukas- 2

Dabar dirbu gelbėtoja... švenčių, įvykių, renginių... Šį kartą buvo "gelbėjamos" krikštynos. Žinoma, galima nesutikti. Nes gelbėtojo amatas nėra itin lengvas; tempas, rizika suklysti, o pataisyti nebėra kada. Nebelieka ir laiko idėjai išvystyti... tenka naujai interpretuoti senąsias idėjas. Taip nutiko ir šį kartą. Medinio arkliuko nauja interpretacija.

Skirtingai nuo ankstesnio varianto, rinkausi mažai spalvų, tik dangaus  mėlyną, ochros ir baltą. Tokiam spalvų "stygiui" priežastis buvo vardas- rimtas, solidus. Netgi dvigubas. Todėl norėjosi atitinkamo albumo dizaino. Net susiuvimo juostelė nesurišta kaspinėliu, o tik paprastu mazgu, o juostelių galuose prikabinti mediniai karoliukai.
Bet raidėse norėjosi kokio nors žaismingo ir netikėto akcento. Papildžiau jas baltos spalvos taškučiais.
Knygutėje- albume 40 lapų: 16 plonesnių (gramatūra 130) skirti krikštynų svečių linkėjimams surašyti, o 24 storesni įrišti su kompensacijomis ir juose bus galima klijuoti nuotraukas. 

Matmenys 25,5x20cm. Idėja ir dizainas "Margi amatai".

6 komentarai:

  1. Mieloji, ačiū tau už tą gėrį, kurį patiriu kaskart čia atėjus. Rašyti, kad man labai patinka, jau tarsi ir nėra prasmės, nes patinka taip, kad vien žiūrint kvapą užima! Jau nekalbu, ką patirčiau gavusi pačiupinėt... Šis anot tavęs, "gelbėjimas", man net labiau patinka - toks trapus ir lengvas piešinys išėjo. Kvepia tikrų tikriausia vaikyste :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Koks smagus kiekvienas tavo apsilankymas, miela Gita. Visada laukiu, dairausi :)

      Panaikinti
  2. labai dailus albumėlis :)
    o arkliukas, tikrai labai "lengvas" tiesiog gazelė :)
    sėkmės dirbant "gelbėtoja", vasara dar net neįpusėjo :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui :) Oi sprangi ta gelbėtojo duona,bet tuo pačiu ir malonu kai gali padėti į neviltį papuolusiam.

      Panaikinti
  3. Super! pavyko tobulai. Ir tikrai jaučiu lengvumą, švelnumą bei solidumą tokiam rimtam dvivardžiui berniukui. "Gelbėtoja", jūs verta Metų garbės vardo už "gelbėjimą" :-)

    AtsakytiPanaikinti