2013 m. rugsėjo 6 d., penktadienis

iš meškinų gyvenimo

Meškučiai yra tai, kas pataiso nuotaiką net didžiausiam surūgėliui. Minkšti pliušiniai, akutėmis- sagutėmis žiūri ir tarsi sako "apkabink mane". Šią vasarą teko lankyti Vokietijos miestelyje Rotenburge prie Tauberio. Ten tiek meškinų...Miestas  garsus tuo, kad jame apskritus metus  jaučiama kalėdinė nuotaika. Bet kuriuo metu gali nusipirkti Kalėdų eglutės papuošimų, įvairiausių dekoracijų, yra Kalėdų parduotuvė-muziejus.
Parduodami ir  „Teddy“ meškiukai. Ar įmanoma neužsukti jei šalia parduotuvės durų stovi dviejų metrų ūgio pliušinis meškinas? O viduje... būriai įvairiausio dydžio ir pavidalų tedžių.
Meškinų tema tęsėsi ir iš atostogų sugrįžus. Pasirodo,  rudnosiai labai populiarūs krikštynų albumų "herojai". Tad anksčiau įrištų albumų kolekcija pasipildė dar dviem egzemplioriais taip pat su meškinais.
Abu albumai 24 x 18 cm dydžio, kietviršiai apklijuoti lininiu audiniu, išpiešta rankomis. Viduje 30 gelsvos spalvos Tiziano popieriaus lapų, gramatūra 160.
Idėja ir dizainas "Margi amatai".

2 komentarai:

  1. Žavingi tavo meškučiai, tampi jau tikra meškiniautoja :) Įsivaizduoju, kad po nuostabių kelionių darbuose tiesiog privalomi jų atgarsiai :)

    Ir šriftas man labai gražus - išties, vaikiškas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū, mieloji :) Meškiniautoja aš tik apsimetusi, bet labai labai noriu kada nors ir pasiūti meškiuką. Jis įrašytas į šių metų planus, tik bijau, ar neteks į sekančius perkelti...

    AtsakytiPanaikinti