2014 m. vasario 9 d., sekmadienis

Popieriaus atraižų naikinimo vajus. Pradžia

Likusios nuo knygų bei albumų įrišimų atraižos veda į neviltį. Jų grėsmingai daugėja. Kol dar tilpo vienoje dėžėje pavojaus nekėlė. Dabar jos okupuoja lentyną, jau ir ant darbo stalo šūsnis išaugo... Todėl nuo šios dienos skelbiu atraižų naikinimo vajų ir "pasirašau" naujam projektui "Sudeginti negalima, panaudoti".
Popierius- nepigus daiktas, būtų visai neūkiškas poelgis pasiųsti liepsnosna kad ir nedideles, bet gero popieriaus atraižas. Iš jų galima daug ką sukurti:
*mini knygelių
*nedidelių albumų
*atvirukų
*CD dėklų
*pakuočių
*skirtukų knygoms... ir t.t.
Pagrindinė sąlyga- daiktai turi būti gana greitai padaromi ir nereikalauti papildomų išteklių. Dėl antro punkto turiu šiokių tokių abejonių :) tačiau bent jau pradžioje manau išsiversiu su tuo, ką turiu. Matysime kaip seksis, o kad būtų motyvacija sparčiau naikinti atraižas, įsipareigoju viešai :)
Startinis darbas buvo nedidelis albumas, elementariai suvertas ant žiedų, dekoruotas smulkmenėlėmis. Viduje 18 lapų, pusė lapų labai kokybiško akvarelinio popieriaus, kita pusė- ciklameno spalvos Ursus popieriaus. Matmenys 24 x 14 cm, tilps 15 x 10 formato nuotraukos, o ir įrašams vietos dar liks. Baltieji lapai  dekoruoti gėlyčių štampukais.

4 komentarai:

  1. tokį pažadą ir aš sau šiemet daviau,kad darysiu savo šeimos albumą specialiai jam nepirkdama priemonių,o iš to ką jau turiu sukaupusi,nebent pačiam darbui reiks kokios smulkmenos :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, būtų idealu, kad užtektų turimo turto, tačiau labai tikėtina, kad vieną ar kitą daiktą dar reiks įsigyti. Juk tų "smulkmenėlių" ima ir pritrūksta, ar turimos nedera,,,

      Panaikinti
  2. šaunu :) užuodžiu skrebinimą :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kvapas labai jau silpnas. Čia žaidimas iš serijos "girdėjau kažkur skrebinant: :)

      Panaikinti