2012 m. balandžio 18 d., trečiadienis

Balta staigmena

Kartais iš pažiūros ramus ir įprastas gyvenimas padovanoja neįtikėtinų, malonių staigmenų. Naujų susitikimų, patirčių, iššūkių. Sutinku viską su džiaugsmu, nes gerai žinau jog,  prieš iškeliaudami į amžinosios medžioklės plotus, žmonės paprastai gailisi ne to, ką padarė, o to, ko nepadarė. Todėl su dėkingumu priimu  viską, ką likimas siunčia tiesiai į rankas.
Teisybės dėlei reiktų pasakyti, kad dėl daugelio dalykų "kaltas" internetas. Taipogi ir šį kartą. Jis mane suvedė su knygos "Dekupažas ir kitos dekoravimo technikos" autore Lina Jaruševičiūte.
Į mano rankas pakliuvo Linos austa ir siuvinėta dekoratyvinė juosta. Mano misija- suteikti šiam darbui naują gyvybę, įprasminti ją naujuose pavidaluose.
Kaip rašo savo dienoraštyje pati autorė "šį darbą užtruko išausti apie mėnesį, siuvinėjimas porą savaičių visa tai vyko nuo ryto iki vakaro po 10- 12 valandų per dieną. Tas laikas yra išbraukiamas iš gyvenimo".
Tai perskaičiusi supratau, kad šis audeklas tai ne vien siūlai ir floristinis plaušas. Tai žymiai daugiau. Tai mintys, svajonės, viltys, simboliai, prisiminimai, vizijos... suausti į vientisą vienį.
Apie mūsų bendrą sumanymą skaitykite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą