2012 m. rugsėjo 17 d., pirmadienis

Vestuvių svečių knyga

"Golden Hours" - paprasta casebound knygutė svečių palinkėjimams rašyti. Kietviršiai apklijuoti dramblio kaulo spalvos šilkiniu audiniu, kuris prieš tai dar buvo paklijuotas tissue popieriumi. Audinio paklijavimas popieriumi tai naujas dalykas, kurio su užsidegimu mokausi.
Viduje 50 blyškaus aukso spalvos popieriaus lapų (gramatūra 120 g/m2), dramblio kaulo spalvos pastelinio Tiziano popieriaus priešlapiai. Viršelis dekoruotas organzos kaspinu ir žinoma, dviejų laimingų žmonių vardai, užrašyti "auksu".
Knygos matmenys 21 x 20 cm

5 komentarai:

  1. labai elegantiška knyga.
    o kas gi čia per technika audinio paklijavimas popieriumi? ar tai paslaptis ?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. o ne, jokios paslapties. Ploni audiniai paklijuojami tissue popierium, kad jie kiek pastorėtų ir būtų lengviau susidorot aptraukiant kietviršius. Procesas atrodo taip http://www.youtube.com/watch?v=G6SgeLid-rg Vienas menkas skirtumas- dar neišmokau susitvarkyt su tokiais formatais :)

      Panaikinti
    2. labai ačiū :) ką gali žinoti, gal ir man kada prireiks :)

      Panaikinti
  2. Ach, kokia slapukė :) Čia jau pasirodei, o kitur tauta laukia nesulaukia :)

    Nuostabi knyga, ką čia bekalbėti! Itin dailus užrašas. Organzos kaspinėlis taip dailiai atliepia užrašo spalvą! Na, saldainiukas, ne knyga :)

    Popierium audinio nesu klijavusi, tikriausiai slidesniems audiniams tai puikus variantas? Mano visos lininės, kol kas neprireikė paklijuot. Su šilku dar nedrįstu, dar iki to reikia mažumėlę košės suvalgyt :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai kad nelabai yra ką rodyt. Idėja ne mano, užsakovė pageidavo tokio dizaino, man liko tik išpildymas. Ir dar vieną mažą korekciją darysiu, tai gal po to pasifotkinsim ir "tautai kitur" atnešiu :)

      Panaikinti