2012 m. gruodžio 12 d., trečiadienis

Užrašinė "Natūralumas"

Oda, linas, medis... visa tai sudėjus kartu gavosi užrašinės viršelis. Ir ne bet koks, o su maža paslaptimi- personalizacija slepiasi po kietviršio atlanka. Viduje- gelsvo tarsi laiko paliesto popieriaus lapai.

Užrašinės matmenys 16,5 x 17cm, įrišimas siuvant ant juostelių, casing, rankomis siūti šilkinių siūlų kaptalai. 96 gelsvo Ursus popieriaus lapai, gramatūra 120 g/m2. Priešlapiai pilko pastelinio MI- TEINTES popieriaus. Kietviršiai- natūrali oda, lininis audinys, jūros nugludinta medžio pliauskelė, personalizacijos įrašas darytas tekstiliniais dažais. Idėja ir dizainas "Margi amatai".

2 komentarai:

  1. Kokia puiki knyga užrašams! Solidžiam vyrui - jau tikrai kaskart apturės didžiulį malonumą ją išsitraukdamas kokiam posėdy :)

    Labai žaviuosi tavo kryptingu ėjimu! Kuo toliau, knygos vis meistriškesnės (nors ar jos kada nors buvo kitokios??? Kiek žiūriu tinklalapį - visos, nuo pat pirmosios - išskirtinai kruopščiai atliktos!)

    Ir labai tau pritariu dėl kažkada išsakytos minties apie visų darbų meistrus. Bet man taip nepavyksta. Et... negaliu atsispirt malonumui padaryt atviruką, nusimegzt šalį, siuvinėt... O ir knygelės lieka svajonėse.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Gitut, kad užsuki svečiuosna :)Einu kryptingai (kartais su lengvais posūkiais šonan)todėl, kad R. (triragis) mane veda (o gal stumia?) į priekį tiesiogine to žodžio prasme. Matydama, kiek žmogus atiduoda savo laiko, kaip geranoriškai dovanoja savo žinias ir patyrimą, jaučiu moralinę pareigą neapvilt.
      Labai laukiu, kada Tavo knygelių svajonės virs realybe :)

      Panaikinti