2012 m. birželio 6 d., trečiadienis

"Tulpių žydėjimas"

Naujausias knygrišystės darbas. Palinkėjimų knygelė "Tulpių žydėjimas".
Senokai nebuvau prisilietus prie long stitch įrišimo tad parūpo atgaivint įgūdžius. Kadangi kartojimas- visų mokslų motina, kartas nuo karto grįžti prie regis žinomų dalykų labai pravartu. Antra vertus, kaskart naudojamos kitos medžiagos ir tai gali suteikti naujų vertingų patirčių.
Iš kitos pusės, treniruojuosi prieš būsimą rimtą užsakymą- vestuvių svečių knygą. Turės būti nepriekaištinga, dailu, suderinta.


Formatas 22 x 18.5 cm.
48 ofsetinio popieriaus lapai, gramatūra 120 g/m2. Long stitch įrišimas.
Kietviršiai apklijuoti lininiu audiniu, dekoruota atlasiniu kaspinėliu. Idėja ir dizainas- "Margi amatai".

Prie knygelės derinau ir cd dėkliuką, užrišamą juostele



6 komentarai:

  1. Labai gražu. Apie tokį dalyką kaip rankų darbo knygas sužinojau tik vakar, ieškodama kokio nors įdomaus darbelio auksarankėse. Ir ten lankytis pradėjau tik prieš savaitę. Prieš tai kamavausi su kitokiais įvairiais interneto tinklapiais, kurių visi darbai išsilakstę. Ir va, už akių užkliuvo jūsų temelė "Knygų rišimas". iš karto susidomėjau, nes, iš tikrųjų, tema neeilinė ir įdomi. Ir štai šiandien jau "iškepiau savo pirmąją knygelę. Ji pagal šitą jūsų pamokymą auksarankėse. Ačiū labai! Manau, atradaug tikrai gerą, įdomų ir neatsibostantį hobį sau. Šiuo metu darau antrąją knygelę, kiek kitokio dydžio. Labai noriu išmokti daryti daugiau technikų, gražesnių knygelių, kaip matau - čia labai daug pavyzdžių, į kuriuos pažvelgę pradedantieji manau tik ir varvina seilę... Pasistengsiu paieškoti kokių nors dar daugiau jūsų pamokų (jų ten yra, ar ne?), o jei ir nerasiu, grįšiu čia ir mielai pradėsiu jus kankinti, prašydama man pagelbėti! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveika, Agne,
      kaip smagu, kad knygelių įrišimas pamažu įtraukia ir džiaugiuosi, kad "auksarankėse" esančios pamokos yra naudojamos praktiškai. Labai smalsu pamatyt jūsų pirmuosius kūrinius. Ateikit į knygrišių temą http://www.auksarankes.lt/forumas/viewtopic.php?t=4466&start=1050
      pasidalinti savo patirtim, parodykit darbų nuotraukas. Ten renkasi nors ir nedidelė, bet labai šauni ir geranoriška kompanija. Patarimų kaip geriau atlikt vieną ar kitą dalyką gausit su kaupu ir gims vis gražesni ir gražesni darbai. Sėkmės ir iki susitikimo :)

      Panaikinti
  2. Nuostabios spalvos, nuostabios knygelės ir albumai! Jau kurį laiką seku šį tinklaraštį ir negaliu atsižiūrėt, negaliu šių grožių atsivalgyt... Tiek įkvėpimo čia randu! Labai ačiū už įkvėpimą! Visa širdimi esu knygrišių draugė :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū, Gita :)Aš savo ruožtu džiaugiuosi atradusi Tavąjį tinklaraštį. Darysim įkvėpimo mainus, nes tos siuvinėjimu dabintos knygutės toookios įkvepiančios :)

    AtsakytiPanaikinti