2012 m. gruodžio 21 d., penktadienis

(Ne)Pabaigos sulaukus

Sveiki sulaukę Pasaulio Pabaigos, o tiksliau Pasaulio (Ne)Pabaigos! Tiek daug buvo triūbijama apie šį įvykį, o va- rytas išaušo ir niekas nepasikeitę... radijas dudena žinias ir reklamas kaip vakar, užvakar ar prieš metus... Idant nepamirštume "reikalo" svarbos dar nugroja R.E.M. - It's The End Of The World. Pramerkiu vieną akį- troboje viskas po senovei. Pramerkiu kitą- išvystu palubėj nusidriekusį voratinklį... apsileidimas... ne iš tingėjimo (nors tiesą sakant, šiek tiek ir jo esama), bet prieššventiniame darbymetyje nelikdavo laiko į lubas žvalgytis. Ką ten į lubas, net ir į žemesnes plokštumas. Galop vakar, išsiuntus paskutinius siuntinius, išdalinus paskutinius užsakymus atsikvėpiau. Suspėjau...iki pranašaujamos viso ko pabaigos:) Įrišta stirtelė knygų, padaryta nesuskaičiuojama daugybė lipnių lapelių dėkliukų, suraizgytas maišeliokas papuošalų, Kokono mugėje nors ir neakivaizdiniu būdu, bet sudalyvauta... Dabar tai jau atostogausiu, tai jau ilsėsiuosi. Savaitę. Gal ne, trumpiau, gal kokias keturias dienas...o gal dar trumpiau, nes gerai žinau, rankos ims niežėti ką nors sukurti daug anksčiau nei pasieksiu  planuojamų "atostogų" finišą.
Veiklos kaip ir nusimato. Teks mokytis dailiai rašyti. Taip taip, perskaitėt teisingai- mokysiuos rašyti. pagal visas taisykles ir visuotinai priimtus standartus :). Dar laukia pora pradėtų knygrišystės darbų, dėžikė akmenukų ir dar didesnė dėžė biserio (na niekaip nepriveikiu jo atsargų sumažint, nes ta dėžė mistiniu būdu kažkaip vis prisipildo. Gal kokie aitvarai prineša? Teks pasidomėt).
Porą vakarų prieš Pabaigą naikinau tas atsargas. Negi leisi geram daiktui prapult? Sukurpiau keturias sages- tad keturios žavios damos tą iškilmingą PP įvykį galėjo pasitikt dailiai pasipuošusios. Kaip sakoma, jei į pragarą, tai nors ant gero arklio:)

2 komentarai:

  1. Nuostabios nuostabio nuostabios.Žaviuosi jūsų kruopštumu ir puikiais darbais:)

    AtsakytiPanaikinti